רכיבים
קרמשניט וניל
−
+
₪0.0
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
מים קרים
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
קרם מילוי מוכן בטעם וניל
/גרם
600.0 גרם
0%
קצפת צמחית
/ליטר
2.0 ליטר
0%
אבקת קרם פטיסייר
/גרם
200.0 גרם
0%
הרכבת המנה:
סוכר דמררה
/חופן
1.0 חופן
0%
פירות העונה/פירות יער
/יחידות
1.0 יחידות
0%
אבקת סוכר
/יחידה
1.0 יחידה
0%
קרם דיפלומט - על פי מתכון
/יחידה
1.0 יחידה
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
600.0 גרם
0%
עלי בצק פילו
/יחידות
20.0 יחידות
0%
/
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
סוכר דמררה 1.0 חופן
-
פירות העונה/פירות יער 1.0 יחידות
-
אבקת סוכר 1.0 יחידה
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
מרגרינה מחמאה 600.0 גרם
-
עלי בצק פילו 20.0 יחידות