רכיבים
קרמו שוקולד חלב עם תמרים וקינמון
−
+
₪0.0
הכנת הבסיס:
חלבון ביצה
/גרם
660.0 גרם
0%
ביצים
/גרם
200.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
480.0 גרם
0%
אגוזים גרוסים
/גרם
350.0 גרם
0%
קורנפלור
/גרם
80.0 גרם
0%
קמח
/גרם
240.0 גרם
0%
קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם
50.0 גרם
0%
מרגרינה מחמאה
/גרם
100.0 גרם
0%
הכנת קראנץ' נוגט:
אבקת נוגט ורד הגליל דלי 7 ק"ג
/גרם
900.0 גרם
0%
שמן קנולה
/ליטר
180.0 מ"ל
0%
שוקולד חלב 29% מוצקי קקאו ורד הגליל 5 ק"ג
/גרם
350.0 גרם
0%
קורנפלקס תלמה 850 גרם
/גרם
400.0 גרם
0%
הכנת הגלסאז':
סוכר
/גרם
1.2 ק"ג
0%
גלוקוזה
/גרם
1.8 ק"ג
0%
מים
/מ"ל
1525.0 מ"ל
0%
צבע מאכל אדום
/יחידה
1.0 יחידה
0%
חלב מרוכז
/ליטר
1.0 ליטר
0%
שוקולד מריר 50% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג
/ק"ג
1.8 ק"ג
0%
ג'לטין
/גרם
150.0 גרם
0%
הכנת הקרמו:
שמנת מתוקה
/ליטר
1.0 ליטר
0%
חלב
/מ"ל
1.0 ליטר
0%
חלמונים
/גרם
400.0 גרם
0%
סוכר
/גרם
200.0 גרם
0%
שוקולד חלב 29% מוצקי קקאו ורד הגליל 5 ק"ג
/ק"ג
1.3 ק"ג
0%
ג'לטין
/גרם
20.0 גרם
0%
מים
/מ"ל
100.0 מ"ל
0%
קינמון
/גרם
30.0 גרם
0%
תמרים מיובשים קצוצים
/גרם
800.0 גרם
0%
/
הכנת הבסיס:
-
חלבון ביצה 660.0 גרם
-
ביצים 200.0 גרם
-
סוכר 480.0 גרם
-
אגוזים גרוסים 350.0 גרם
-
קורנפלור 80.0 גרם
-
קמח 240.0 גרם
-
קלאסיק קפוצ'ינו קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 50.0 גרם
-
מרגרינה מחמאה 100.0 גרם
הכנת קראנץ' נוגט:
-
שמן קנולה 180.0 מ"ל
-
קורנפלקס תלמה 850 גרם 400.0 גרם
הכנת הגלסאז':
-
סוכר 1.2 ק"ג
-
גלוקוזה 1.8 ק"ג
-
מים 1525.0 מ"ל
-
צבע מאכל אדום 1.0 יחידה
-
חלב מרוכז 1.0 ליטר
-
שוקולד מריר 50% מוצקים ורד הגליל 5 ק"ג 1.8 ק"ג
-
ג'לטין 150.0 גרם
הכנת הקרמו:
-
שמנת מתוקה 1.0 ליטר
-
חלב 1.0 ליטר
-
חלמונים 400.0 גרם
-
סוכר 200.0 גרם
-
ג'לטין 20.0 גרם
-
מים 100.0 מ"ל
-
קינמון 30.0 גרם
-
תמרים מיובשים קצוצים 800.0 גרם