תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הקציצות:

אופן הכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הקציצות:

    שמים בקערה את כל הרכיבים של קציצות הדג ומערבבים.
    התערובת צריכה להיות רכה אך נוחה לעיצוב. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 6-7 ס”מ.
    מסדרים על נייר אפייה משומן וצולים בתנור בחום 
    של 170 מעלות למשך 10 דקות.
  2. אופן הכנת הרוטב:

    מאדים בסיר חם את הבצל, השום, הסלרי והפלפל הירוק החריף.
    מוסיפים את רוטב הלימון והמים ומביאים לרתיחה. משפרים טעמים עם התבלינים, מוסיפים את האפונה ועשבי התיבול ומביאים לרתיחה חוזרת.
     יוצקים את הרוטב על קציצות הדג הסגורות מראש ומכניסים לתנור לחום של 170 מעלות משולב לכ- 30 דקות.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט