תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת הקציצות:

  • בקר מס’ 2 טחון 2.0 ק"ג
  • תפוח אדמה מבושל ומגורד על פומפייה 200.0 גרם
  • ביצים 2.0 יחידות
  • בצל מטוגן שקוף 250.0 גרם
  • פטרוזיליה קצוצה 40.0 כפות
  • אבקת אפייה 1.0 כפית
  • בהרט גדושה 1.0 כפיות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שמן לטיגון 100.0 מ"ל

אופן הכנת הרוטב:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת הקציצות:

    מערבבים את כל המרכיבים במצב קר בקערה.  שומרים במקרר חצי שעה לפחות. יוצרים קציצות במשקל 60-70 גרם, מסדרים על תבנית משומנת עם נייר אפייה וצולים בתנור חם 10 דקות בחום של 170 מעלות.
  2. אופן הכנת הרוטב:

    מחממים סיר רחב עם שמן ומאדים את השום, הבצל הגזר והסלרי. מוסיפים לסיר את רוטב עגבניות פולפה ונוזל הדמי גלאס ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח, פלפל ,פפריקה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים את החצילים המטוגנים והנענע וממשיכים לבשל ולבסוף מוסיפים את הקציצות לרוטב.
  3. אופן הגשה:

    מומלץ להגיש את המנה עם אורז לבן או פתיתים אפויים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט