רכיבים
קטאייף במילוי קרם ברולה מתובל בהל
−
+
₪0.0
הכנת בצק הקטאייף:
תערובת לפנקייק קארט דור שקית 1 ק"ג
/ק"ג
0.5 ק"ג
0%
שמן
/כפות
2.0 כפות
0%
מים קרים
/מ"ל
650.0 מ"ל
0%
הכנת קרם ברולה פיסטוק:
בסיס להכנת קרם ברולה קארט דור 750 גרם
/גרם
150.0 גרם
0%
מים
/מ"ל
510.0 מ"ל
0%
שמנת מתוקה
/גרם
500.0 גרם
0%
הל טחון
/כפית
1.0 כפית
0%
/
הכנת בצק הקטאייף:
-
שמן 2.0 כפות
-
מים קרים 650.0 מ"ל
הכנת קרם ברולה פיסטוק:
-
בסיס להכנת קרם ברולה קארט דור 750 גרם 150.0 גרם
-
מים 510.0 מ"ל
-
שמנת מתוקה 500.0 גרם
-
הל טחון 1.0 כפית