תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • סינטה בקר חתוכה לנתחונים, או בקר מס‘ 2 מבושל לאחר ריכוך מלא 1.8 ק"ג
  • שעועית ירוקה ירוקה טרייה או קפואה עדינה 1.0 ק"ג
  • שום 50.0 גרם
  • ג'ינג'ר טרי קצוץ 50.0 גרם
  • צ'ילי אדום טרי פרוס 30.0 גרם
  • בצל סגול חתוך גס 200.0 גרם
  • זוקיני חתוך לקוביות 200.0 גרם
  • שמן סויה
  • מלח
  • פלפל

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    ניתן להכין מנה זו בהכנה מהירה במסעדה כאשר עובדים עם סינטה או שייטל בווק, לחלופין ניתן להכין מנה זו גם עם נתחי כתף או צוואר לאחר בישול וריכוך מלא מקדים

    1. מחממים מחבת עם שמן, מטגנים טיגון מהיר את נתחי הבקר, מוציאים ושומרים בצד.
    2. מטגנים את השום, ג'ינג'ר וצ'ילי, מוסיפים למחבת את השעועית והזוקיני, מוסיפים רוטב הקארי עם קוקוס ומוסיפים
    מעט מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 5-6 דקות, מוסיפים את הבשר לכ2-3- דקות בישול נוספות.
    3. מגישים בתוספת אורז לבן מאודה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט