תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. להכנת תפוז מיובש, פורסים תפוז דק במנדולינה ומייבשים במייבש מזון בחום של 48 מעלות למשך 12 שעות. 
    2. להכנת סלק מיובש, קולפים סלק ופורסים דק במנדולינה ומייבשים בנפרד במייבש מזון בחום של 48 מעלות למשך 12 שעות. את קליפות הסלק טוחנים לאבקה ושומרים למנות אחרות.
    3. להכנת בטטה מיובשת, קולפים בטטה ופורסים דק במנדולינה ומייבשים בנפרד במייבש מזון בחום של 48 מעלות למשך 12 שעות. את קליפות הבטטה טוחנים לאבקה ומוסיפים לפירה.
    4. מערבבים את רוטב המיסו ורוטב ויניגרט הדרים “הלמנ‘ס”. .4 מערבבים את רוטב המיסו ורוטב ויניגרט הדרים “הלמנ‘ס”.
    5. מכינים פירה כתום – מרתיחים את הבטטות ותפוחי האדמה עד לריכוך מלא ומעבירים דרך מולינר.
    6. מוסיפים ממרח “הלמנ‘ס” לתוך הפירה ומוסיפים מעט ממי הפירה במידת הצורך.
    7. מוסיפים מלח ופלפל לבן טחון להשלמת הטעם.
    8. צולים את הפרגית על פלנצ'ה בחום בינוני ומסדרים את הצלחת.
    9. מוזגים כף פירה ומורחים אותו בצורה סיבובית.
    10. מניחים פרגית אחת על הפירה ומעטרים את כל המנה בשמן עשבי תיבול ירוק, רצועת בטטה מיובשת, פרוסת תפוז וסלק מיובש.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט