רכיבים
פפרדלה אונטריב מפורק
−
+
₪0.0
אופן הכנה לאונטריב:
אונטריב )נתח מס 2 מקוצב(
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
פטריות פורטובלו
/גרם
600.0 גרם
0%
שום טרי
/גרם
40.0 גרם
0%
רוטב יין אדום קנור מיכל (גלון) 5.75 ק"ג
/גרם
250.0 גרם
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
/מ"ל
100.0 מ"ל
0%
פסטה פפרדלה
/ק"ג
2.0 ק"ג
0%
יין אדום יבש
/מ"ל
200.0 מ"ל
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/ק"ג
0.0 ק"ג
0%
תימין טרי
/גרם
0.0 גרם
0%
/
אופן הכנה לאונטריב:
-
אונטריב )נתח מס 2 מקוצב( 2.0 ק"ג
-
פטריות פורטובלו 600.0 גרם
-
שום טרי 40.0 גרם
-
פסטה פפרדלה 2.0 ק"ג
-
יין אדום יבש 200.0 מ"ל
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
תימין טרי