רכיבים
פסטה חצי סהר עם רוטב בולונז
−
+
₪0.0
אופן הכנת הפסטה:
פסטה חצי סהר חיטה מלאה קנור 10 ק"ג
/גרם
2.5 ק"ג
0%
שמן
/מ"ל
250.0 מ"ל
0%
מים
/מ"ל
7.0 מ"ל
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
אופן הכנת הבולונז
בשר בקר טחון
/ק"ג
1.5 ק"ג
0%
בצל קצוץ דק
/גרם'
300.0 גרם
0%
גזר קצוץ דק
/גרם
150.0 גרם
0%
גבעולי סלרי קצוץ דק
/גרם
150.0 גרם
0%
שום קצוץ
/גרם
20.0 גרם
0%
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%

דגש מרקי תיבול מרק עגבניות קנור שקית 1 ק"ג
/גרם
100.0 גרם
0%

מים
/מ"ל
1.5 ליטר
0%
שמן
/מ"ל
100.0 מ"ל
0%
פטרוזיליה
/גרם
0.0 גרם
0%
מלח
/גרם
0.0 גרם
0%
פלפל שחור
/גרם
0.0 גרם
0%
/
אופן הכנת הפסטה:
-
פסטה חצי סהר חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 2.5 ק"ג
-
שמן 250.0 מ"ל
-
מים 7.0 מ"ל
-
מלח
אופן הכנת הבולונז
-
בשר בקר טחון 1.5 ק"ג
-
בצל קצוץ דק 300.0 גרם
-
גזר קצוץ דק 150.0 גרם
-
גבעולי סלרי קצוץ דק 150.0 גרם
-
שום קצוץ 20.0 גרם
-
מים 1.5 ליטר
-
שמן 100.0 מ"ל
-
פטרוזיליה
-
מלח
-
פלפל שחור