תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מכינים 50 פנקייקים בקוטר 10 ס"מ לפי ההוראות שעל האריזה. במקביל מקלפים את הבננות ופורסים לפרוסות בעובי של 2 ס"מ.
    2. ממיסים חמאה ו"מקפיצים" את פרוסות הבננה יחד עם הקרמל המלוח במחבת עד שהקרמל עוטף אותם מכל הכיוונים.
    3. מסדרים בצלחת ערימה של 5 פנקייקים, מוסיפים את הבננות המקורמלות ובוזקים שקדים פרוסים מעל הכל.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט