תפריט

רכיבים

+

הכנת סלסה ורדה:

  • פטרוזיליה 250.0 גרם
  • שום כתוש 30.0 גרם
  • שמן זית 130.0 מ"ל
  • טימין 15.0 גרם

הכנת קרמבל עשבי תיבול:

הכנת צ'יפס קישואים:

  • קישואים 200.0 גרם
  • ביצים 2.0 יחידות
  • שמן זית

הכנת פילה סלמון:

  • פילה סלמון טרי ונקי ללא עור 400.0 גרם
  • שמן זית 20.0 מ"ל

הכנת המנה:

  • טפנד זיתים שחורים הלמנ'ס פחית 1 ק"ג 10.0 כפות

שיפודוני סלמון הם מנת קוקטייל קלאסית, אבל יש דרכים נוספות להתאים את מנת הדג הפופולרית להגשה באירוע קבלת פנים, למשל באמצעות צלחות הגשה המעוצבות בצורת כפות. כדי ליצור ביס מעניין יותר, הדג טוגן בציפוי של פירורי לחם וגרמולטה. שיטת צלייה זו מתחברת למקור ההשראה שלנו (פיש אנד צ'יפס), מבטיחה צלייה מדויקת ללא סכנת ייבוש הנתח ומעניקה לקוביות הדג מראה מגרה. זילוף של סלסה ורדה מעל, מצע של צ'יפס קישואים והמנה מוכנה לצאת דרך.

...

הוראות הכנה

  1. הכנת סלסה ורדה:

    • טוחנים במעבד מזון פטרוזיליה בתוספת שום כתוש, טימין ושמן זית
  2. הכנת קרמבל עשבי תיבול:

    • מעבדים במעבד מזון פירורי לחם, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ומעט שמן זית
  3. הכנת צ'יפס קישואים:

    • חותכים את הקישואים לטבעות בעובי3-2 מ"מ, טובלים בביצה טרופה ומצפים בקרמבל פרורי לחם ועשבי תיבול
    • מטגנים בטיגון עמוק3-2 דקות או אופים בתנור חם מאד בשיכבה אחת על גבינייר אפייה
  4. הכנת פילה סלמון:

    • חותכים את פילה הדג לקוביות יפות במשקל 40 גרם כל אחת
    • מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומפזרים מעל קרמבל עשבי תיבול
    • אופים בתנור חם של170 מעלות למשך6-5 דקות
  5. הכנת המנה:

    • מסדרים בכף הגשה או כל כלי אישי קטן אחר מעט טפנד על התחתית
    • מניחים מעל פרוסת צ'יפס קישוא ומעל את קובית הסלמון
    • מסיימים עם טיפה של סלסה ורדה
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט