תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות את שיני השום, הכרישה והשומר עד להשחמה קלה
    2. מוסיפים רוטב עם לימון ושמן זית “הלמנ‘ס”, מים, אריסה ופלפל אדום מתוק ומביאים לרתיחה
    3. משפרים טעמים עם התבלינים ועם דגש בטעם עוף “קנור” 
    4. מניחים את נתחי הדג כשהעור כלפי מעלה בגסטרונום 7
    5.. יוצקים מעל הדג את הרוטב ומכניסים לתנור משולב 180 מעלות למשך כ20- דקות
    6.  מקשטים את המנה בהוצאתה עם עשבי התיבול
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט