תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • פילה דג מושט / לברק מחולק למנות 1.2 ק"ג
  • שום שלם 150.0 גרם
  • סלרי חתוך לטבעות 500.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 500.0 גרם
  • שומר צלוי חתוך לרבעים/ זוקיני ירק 500.0 גרם
  • במיה 250.0 גרם
  • שעועית ירוקה עדינה מופשרת 300.0 גרם
  • סלט עלים ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה וטבעות צנונית) 500.0 גרם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1.מלח ופלפל שחור. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות. . מסדרים על גבי גסטרונום את פילה הדג. מתבלים עם שמן זית,
    2. מכניסים ל- 8-10 דקות. חשוב להכניס את פילה הדג לפי הצורך
    3. מחממים מחבת עם שמן. משחימים קלות את השום והסלרי. מוסיפים את השומר, מתבלים עם רוטב עם לימון ושמן זית "הלמנ'ס" ומביאים לרתיחה מוסיפים את הבמיה והשעועית הירוקה.
    4. מתבלים ומשפרים טעמים עם מלח, פלפל וכורכום.
    5. חשוב לשמור על הירקות פריכים.

  2. אופן הגשת המנה:

    בצלחת עמוקה מסדרים את תבשיל הירקות על אורז לבן. מעל התבשיל והאורז מניחים את פילה הדג ומעליו מסדרים את סלט העלים הירוקים. מסדרים את המנה בצלחת בהתאם לתמונה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט