תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. בשלו את הפסטה במים רותחים בתוספת מלח וכורכום ןקבלת צבע צהוב יפה. מראש בתוספת כורכום 
    2. סננו את הפסטה, הוסיפו מעט שמן וקררו את הפסטה בבלסט צ'ילר או במקרר לקירור מוחלט.
    3. חממו את השמן במחבת רחבה.
    4. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שיזהיב מעט.
    5. הוסיפו את הגזר והקפיצו כ3- דקות.
    6. הוסיפו את הפלפלים והקישואים והקפיצו עוד כ2- דקות, עד שהירקות מתרככים מעט אך נשארים פריכים.
    7. ולאחר ההקפצה קררו את הירקות היטב.
    8. להגשה, ערבבו את הפסטה הקרה עם הירקות המוקפצים כשהם קרים לגמרי, הוסיפו את הרוטב וערבבו ממש כמו סלט.
    9. סדרו את התערובת בגסטרונום .5
    10. חממו בתנור שחומם מראש ל130- מעלות המצב משולב כ10- דקות, עד שהכל חם ומוכן להגשה.
    11.בשיטה זו ניתן גם לארוז מנות אישיות ארוזות קרות לחימום במיקרו.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט