תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1 חותכים בצל, פלפלים, שום ועגבניה.
    2 במחבת גדולה מוסיפים מעט שמן, חתיכות עוף, בצל, פלפלים ושום
    3 מבשלים עד אשר העוף הופך זהוב או שחום.
    4 מוסיפים 150 גרם רוטב פיקנטי "קנור", יין לבן, שעועית ירוקה ועלי דפנה ומקבלים סופריטו מבושל היטב.
    5 מכינים בסיר נפרד ציר עוף במשחה "קנור" לפי ההוראות על האריזה ומוסיפים לו זעפרן.
    6 מוסיפים אורז מדוד למחבת.
    7 מוסיפים את הזוקיני ולבבות הארטישוק.
    8 לאחר מכן מוסיפים את הציר הרותח, בנפח פי 2.5 מכמות האורז
    מבשלים את המחבת בחום בינוני במשך 15-20 דקות. לחילופין, מבשלים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ15- דקות.
    10.ניתן להוסיף צבע מאכל צהוב או כורכום.


מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט