תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה

  • תפוחי אדמה אדומים 2.5 ק"ג
  • חומץ 40.0 מ"ל
  • מלח 40.0 גרם
  • שמן לטיגון
  • גרידת לימון 5.0 גרם
  • פטרוזיליה יבשה 3.0 גרם
  • קמח לבן 200.0 גרם
  • פפריקה מרוקאית בשמן 30.0 גרם
  • פלפל שחור 1.0 כפית
  • אבקת שום 15.0 גרם

רוטב בראווס:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה

    1. חותכים את תפוחי האדמה למקלונים בעובי של 1.5 ס"מ ומבשלים בסיר עם מים, חומץ ומלח עד לריכוך חלקי.
    2. מסננים ומצננים ומעבירים לתערובת הקמחים, מסננים שוב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה של תפוחי האדמה.
  2. רוטב בראווס:

    1. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הפלפל החריף והשום טיגון קל
    2. מוסיפים רוטב נפוליטנה "קנור", פפריקה מעושנת, מלח וסוכר ומבשלים כ10- דקות .
    3. מצננים מעט ומוסיפים מיונז "הלמנ'ס", מעבדים ברמבו או תרמומיקס לרוטב חלק
    4. מגישים כרוטב קר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט