תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חוצים את לבבות הקיסר לאורך, שוטפים ומייבשים.
    2. מסדרים בצלחת אישית שלושה חצאי לבבות קיסר ומורחים בעזרת מברשת את הרוטב קיסר של “הלמנ‘ס” שיחדור בין העלים.
    3. מפזרים מעל קרוטונים ופרמזן ומגישים.
  2. גיוונים לסלט קיסר:

    • ביצים קשות/רכות: מבשלים את הביצים למשך 9 דקות בדיוק ומקררים במי קרח
    • פילה אנשובי וצלפים
    • טונה משומרת / טרייה צלויה ומפורקת על הסלט
    • פילה סלמון מאודה ומפורק קר על הסלט
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט