תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    .1 מסירים מהחסה את שני העלים החיצוניים, חותכים שני מילימטר מהשורש ולאחר מכן חותכים לשלוש או ארבע. יש להתחיל את החיתוך מהשורש כך שישמור על פלח החסה עם עלים מחוברים.
    .2 לאחר החיתוך, שוטפים ומייבשים.
    .3 מסדרים בצלחת הגשה את פלחי החסה ומזלפים מעל רוטב קיסר "הלמנ'ס" קר על מנת שיחלחל בין העלים.
    .4 מפזרים מעל עלי החסה קרוטונים "קנור" גרוסים, בצל סגול פרוס ושבבי פרמז'ן ומגישים.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט