תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:

  • עגבניות שרי צבעוניות חתוכות לחצי 600.0 גרם
  • מלפפון ירוק חתוך לטבעות 300.0 גרם
  • חומוס מבושל 100.0 גרם
  • פלפל אדום / ירוק חתוך לקוביות בינוניות 300.0 גרם
  • בצל סגול חתוך לרצועות דקות 200.0 גרם
  • טבעות צנונית חצויות 100.0 גרם
  • זיתים שחורים חצויים 100.0 גרם
  • אגוזי מלך קלויים 150.0 גרם
  • פטרוזיליה שטופה חתוכה גס 50.0 גרם
  • רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 100.0 גרם
  • מלח

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1.בקערה עמוקה מערבבים את כל חומרי הגלם.
    2. מתבלים עם רוטב עם לימון ושמן זית 'הלמנ'ס'.
    3. משפרים טעמים עם מלח.
    4.  מסדרים את הסלט בקערה מתאימה ומפזרים מעל אגוזי מלך.
    5. מומלץ להגיש טחינה לצד הסלט.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט