תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה

    .1 מחוררים את החצילים עם הקליפה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל250- לרבע שעה עד לריכוך או צלייה מלאה על 
    הגריל.
    .2 מקלפים את החציל ומתבלים בתערובת התבלינים. מלהיטים מחבת עם מעט שמן זית וצולים את החציל משני צדדיו עד להשחמה.
    .3 מניחים את החציל בצד ובאותה מחבת משחימים מעט את בצלי השאלוט ומצמצמים את רוטב היין האדום “קנור” ואת הדמי גלאס “קנור” יחד עם הבצלים עד לסמיכות הרצויה.
    .4 במקביל מבשלים בייבי תפו"א, בוצעים עם הידיים לחצאים ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
    .5 מסדרים את כל מרכיבי המנה בצלחת ויוצקים רוטב מעל החציל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט