תפריט

רכיבים

+

הכנת הציפוי:

  • סוכר 1.0 ק"ג
  • חלבון 500.0 גרם

הכנת המילוי:

  • מיץ לימון 250.0 גרם
  • סוכר 80.0 גרם
  • ביצים 250.0 גרם
  • שוקולד לבן 300.0 גרם
  • חמאת קקאו 20.0 גרם

הכנת הספוג:

  • סוכר 200.0 גרם
  • ביצים 400.0 גרם
  • מלח 15.0 גרם
  • קמח 50.0 גרם

סופגניה בציפוי מרנג שוויצרי ומילוי קרם לימוני

...

הוראות הכנה

  1. הכנת הציפוי:

    • מרתיחים בסיר את החלבון והסוכר עד שמגיעים ל-60 מעלות
    • מעבירים את התערובת לקערת מיקסר ומקציפים עד שמתקבל קצף יציב
    • מניחים את המשטח במקום קריר ויבש להתייצבות
  2. הכנת המילוי:

    • מרתיחים בסיר על אש בינונית מיץ לימון, גרידת לימון, סוכר, ביצים ושוקולד לבן ומערבבים עד שמגיעים ל-83 מעלות
    • בכלי אחר שמים שוקולד לבן וחמאת קקאו
    • מעבירים את התערובת שהרתחנו לכלי עם השוקולד וחמאת הקקאו ומערבבים בבלדר עד לקבלת אמולסיה
  3. הכנת הספוג:

    • מכניסים לקערת המיקסר ביצים, סוכר ומלח ומקציפים עד לקבלת קצף יציב
    • מקפלים פנימה קמח ומוסיפים מחית נענע
    • ממלאים לתוך כוסות את התערובת ומכניסים למיקרו למשך 2 דקות
  4. הרכבת הסופגניה:

    • ממלאים את הסופגניה בקרם לימון
    • מזלפים את המרנג על הסופגניה
    • שורפים את המרנג מעט בעזרת ברנר
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט