רכיבים
מרק פו ויאטנמי
−
+
₪0.0
אופן הכנה לציר המרק:
ציר עוף במשחה קנור 1 ק"ג
/גרם
30.0 גרם
0%
מים רותחים
/ליטר
3.0 ליטר
0%
מקלות קינמון
/יחידות
3.0 יחידות
0%
כוכב אניס
/יחידות
4.0 יחידות
0%
ג'ינגר טרי פרוס
/גרם
50.0 גרם
0%
להכנת תוכן המרק:
חזה עוף שלם
/ק"ג
1.5 ק"ג
0%
פטריות פורטובלו
/גרם
500.0 גרם
0%
גבעולי סלרי
/גרם
250.0 גרם
0%
עלי מנגולד
/יחידה
1.0 יחידה
0%
נבטים עבים
/גרם
400.0 גרם
0%
רוטב סויה בסגנון סיני קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג
/גרם
50.0 גרם
0%
בצל ירוק
/גרם
300.0 גרם
0%
צ'ילי אדום
/גרם
100.0 גרם
0%
אטריות אורז
/גרם
1.0 ק"ג
0%
שמן שומשום
/גרם
100.0 גרם
0%
/
אופן הכנה לציר המרק:
-
מים רותחים 3.0 ליטר
-
מקלות קינמון 3.0 יחידות
-
כוכב אניס 4.0 יחידות
-
ג'ינגר טרי פרוס 50.0 גרם
להכנת תוכן המרק:
-
חזה עוף שלם 1.5 ק"ג
-
פטריות פורטובלו 500.0 גרם
-
גבעולי סלרי 250.0 גרם
-
עלי מנגולד 1.0 יחידה
-
נבטים עבים 400.0 גרם
-
בצל ירוק 300.0 גרם
-
צ'ילי אדום 100.0 גרם
-
אטריות אורז 1.0 ק"ג
-
שמן שומשום 100.0 גרם