רכיבים
מרק גספצ'ו קר
−
+
₪0.0
אופן ההכנה:
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
/ק"ג
1.0 ק"ג
0%
שיני שום
/יחידות
3.0 יחידות
0%
בצל לבן פרוס
/oz
50.0 גרם
0%
פלפל אדום
/גרם
210.0 גרם
0%
שמן זית
/ק"ג
100.0 גרם
0%
מלח
/כפית
1.0 כפית
0%
סוכר
/כפות
1.0 כפית
0%
מלפפון
/גרם
260.0 גרם
0%
/
אופן ההכנה:
-
שיני שום 3.0 יחידות
-
בצל לבן פרוס 50.0 גרם
-
פלפל אדום 210.0 גרם
-
שמן זית 100.0 גרם
-
מלח 1.0 כפית
-
סוכר 1.0 כפית
-
מלפפון 260.0 גרם