תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מטגנים בצל לבן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר הטחון.
    2. ממשיכים לבשל ומוסיפים את התבלינים, דגש טעם עוף "קנור" ודמי גלאס "קנור".
    3. לאחר שהבשר מוכן ונשארו לנו כמות קטנה של נוזלים מורידים מהאש ומקררים.
    4. בקערה גדולה מערבבים את הפסטה יחד עם הבשר והביצים.
    5. מניחים נייר פרגמנט על גסטרונום ומשמנים היטב.
    6. יוצקים מעל את כל המסה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15- דקות.
    7. מקררים וחותכים למנות.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט