תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מסדרים נייר פרגמנט בתחתית הגסטרונום ויוצקים מעט אלפרדו בתחתית הגסטרונום כדי שדפי הלזניה לא ידבקו לתחתית.
    2. מערבבים את שאר האלפרדו יחד עם רוטב הנפוליטנה ויוצרים רוטב רוזה.
    3. מפזרים בצורה שווה על דפי הלזניה את הרוטב, החצילים, גבינת המוצרלה, הבזיליקום והתבלינים.
    4. חוזרים שוב על אותה פעולה פעמיים ובשכבה האחרונה מסיימים עם רוטב רוזה, עלי בזיליקום, גבינת מוצרלה וגבינת הפרמז'ן.
    5. מכסים את הלזניה עם נייר פרגמנט ונייר כסף ומכנסים לתנור לחום של 180 מעלות לחצי שעה. לאחר חצי שעה מסירים את הכיסוי וממשיכים לאפות לעוד עשר דקות עד רבע שעה לקבלת צבע שחום ללזניה.
    6. מקררים את הלזניה, מחלקים למנות ומגישים.
    שימו לב !
    דפי הלזניה שלנו מותאמים במיוחד לגסטרונום ולפינותיו. בעת האפייה דפי הלזניה מתחברים, ויוצרים שכבות אחידות במנה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט