תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מתבלים את נתחי העוף במלח, פלפל וכורכום מורחים במעט שמן, מסדרים בתבנית גסטרונום.
    2. מחממים תנור ל180- מעלות במצב יבש וצולים למשך 8-10 דקות.
    3.  מסדרים בתבנית גסטרונום את תפוחי האדמה, גזר, סלרי ופלפלים חתוכים לקוביות.
    4. מניחים מעל את נתחי העוף.
    5. מערבבים 600 מ‘ל רוטב קארי עם קוקוס ”קנור“ עם 400 מ"ל מים ויוצקים את הרוטב על העוף .
    6. צולים במצב משולב 170 מעלות למשך כ45- דקות פתוח לא מכוסה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט