תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:


נתחי שפונדרה בצלייה ארוכה, מוקפצים ברוטב ברביקיו ומוגשים עם בצל מטוגן וספייסי מיונז

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • צולים את נתחי השפונדרה על הפלנצ'ה ומתבלים ברוטב ברביקיו
    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מסדרים על תחתית הלחמנייה את החסה, הבצל הסגול, מלפפון חמוץ ועגבנייה צלויה
    • מניחים מעל את נתחי השפונדרה, מזלפים ספייסי מיו ומעטרים בבצל ירוק קצוץ
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט