תפריט

רכיבים

+

הרכבת המנה:


נקניק כתף בקר עם מיונז, חרדל, עגבנייה, בצל סגול, חסה ומלפפון חמוץ

...

הוראות הכנה

  1. הרכבת המנה:

    • מחממים את הג'בטה על פלנצ'ה או במסוע
    • פורסים את המלפפון החמוץ
    • מורחים שכבה נדיבה של מיונז וחרדל על תחתית הכריך ועל חלקו העליון ומניחים מעל חסה, פרוסות עגבנייה, כתף בקר, בצל סגול ומלפפון חמוץ
    • את כתף הבקר יש לחמם בתנור אדים ולשמור בתוך כלי גסטרונום חם עם לחות
    • את כתף הבקר יש לפרוס על פורסת נקניק מקצועית לפרוסות דקות מאוד
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט