תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. להרכבת הכריך מורחים פרוסה עם חרדל תלמה.
    2. מניחים מעל את ההודו הפרוס, פלפל אדום קלוי, את רצועות החסה וטבעות הבצל.
    3. מזלפים מעל בנדיבות רוטב קיסר “הלמנ‘ס” ומכסים בפרוסת לחם נוספת.
    4. עוטפים בנייר וחוצים לשניים ומגישים עם מלפפון חמוץ בצד.
    5. מגישים בליווי רוטב קיסר “הלמנ‘ס”.
    • מומלץ לחמם את הפסטרמה הפרוסה בקומבי סטימר באדים ולשמור בבן מארי עד להגשה.


מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט