תפריט

רכיבים

+

הכנת המנה:


כבדי עוף צלויים ברוטב יין אדום ומוגשים עם בצל מטוגן, ארוגולה ואיולי שום 

...

הוראות הכנה

  1. הכנת המנה:

    • מטגנים את הבצל הסגול
    • צולים את כבדי העוף על הפלנצ'ה עד למידת הצלייה הרצויה, ומתבלים ברוטב יין אדום, מלח ופלפל שחור גרוס
    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הלחמנייה שכבה נדיבה של ממרח איולי שום ומסדרים מעל עלי רוקט, כבדי כבדי העוף ובצל מטוגן
    • מורחים חרדל דיז'ון על החלק העליון של הלחמנייה וסוגרים את הכריך
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט