רכיבים
טרייפל פבלובה, לימונענע ושטרוייזל
−
+
₪0.0
מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":
חלבון ביצה
/ליטר
1.0 ליטר
0%
סוכר לבן
/גרם
2.0 ק"ג
0%
מתכון להכנת שטרויזל וניל:
מרגרינה מחמאה
/גרם
800.0 גרם
0%
סוכר לבן
/גרם
0.8 ק"ג
0%
קמח
/גרם
1.3 ק"ג
0%
תמצית וניל
/כפיות
4.0 כפיות
0%
קורט מלח
/יחידה
1.0 יחידה
0%
מתכון להכנת קרם לימונענע:
גרידת לימון מ-8 לימונים
/יחידה
1.0 יחידה
0%
גבעול נענע קצוצה
/יחידות
10.0 יחידות
0%
קרם מילוי מוכן בטעם וניל
/גרם
2.0 ק"ג
0%
מיץ לימון מ-8 לימונים
/יחידה
1.0 יחידה
0%
/
מתכון להכנת מרנג "שוויצרי":
-
חלבון ביצה 1 ליטר
-
סוכר לבן 2 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל וניל:
-
מרגרינה מחמאה 800 גרם
-
סוכר לבן 0.80 ק"ג
-
קמח 1.30 ק"ג
-
תמצית וניל 4 כפיות
-
קורט מלח 1 יחידה
מתכון להכנת קרם לימונענע:
-
גרידת לימון מ-8 לימונים 1 יחידה
-
גבעול נענע קצוצה 10 יחידות
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 2 ק"ג
-
מיץ לימון מ-8 לימונים 1 יחידה