רכיבים
המבורגר ברוטב יין אדום ופטריות
−
+
₪0.0
אופן ההכנה:
קציצת המבורגר
/יחידות
10.0 יחידות
0%
פטריות שימג'י חומות
/גרם
500.0 גרם
0%
פטריות שימג'י לבנות
/גרם
500.0 גרם
0%
בצלי שאלוט
/גרם
1.0 ק"ג
0%
רוטב יין אדום קנור מיכל (גלון) 5.75 ק"ג
/ליטר
1.0 ליטר
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
500.0 מ"ל
0%
מלח
/קורט
0.0 קורט
0%
פלפל שחור גרוס
/קורט
0.0 קורט
0%
שמן זית
/מ"ל
0.0 מ"ל
0%
מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 2)
/
0.0
0%
1.5 ?"ג ??????? (???? 9)
/
0.0
0%
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 10)
/
0.0
0%
1.5 ?"ג ???? ???????? (???? 7)
/
0.0
0%
200 ??? ???? ????? (???? ???)
/
0.0
0%
500 ??? ??? ?????
/
0.0
0%
40 ??? ???
/
0.0
0%
20 ??? ???? ???? ????
/
0.0
0%
10 ??? ???? ???? ??????
/
0.0
0%
/
אופן ההכנה:
-
קציצת המבורגר 10.0 יחידות
-
פטריות שימג'י חומות 500.0 גרם
-
פטריות שימג'י לבנות 500.0 גרם
-
בצלי שאלוט 1.0 ק"ג
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 500.0 מ"ל
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
שמן זית
מתכון מומלץ להמבורגר (6.8 מסה סה"ב)
-
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 2)
-
1.5 ?"ג ??????? (???? 9)
-
1.5 ?"ג ????? ??? (???? 10)
-
1.5 ?"ג ???? ???????? (???? 7)
-
200 ??? ???? ????? (???? ???)
-
500 ??? ??? ?????
-
40 ??? ???
-
20 ??? ???? ???? ????
-
10 ??? ???? ???? ??????