תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. מלח ופלפל שחור. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות. . מסדרים על גבי גסטרונום את הקשתית / חזה הבקר, מורחים שמן זית
    2. מכניסים ל8-10- דקות ומוציאים מהתנור
    3. בקערה עמוקה מערבבים את הדמי גלאס "קנור" עם המים ומוסיפים את הרוטב המקסיקני "קנור".
    4.ומכניסים לתנור לשעתיים שלוש, עד שהבשר מתרכך. . יוצקים את הנוזל על בשר, מכסים את התבנית בנייר אפיה ובנייר כסף
    5.לאחר שהבשר מוכן מפרקים אותו לשערות.
    6.מוסיפים לבשר המפורק מעט מהנוזל שנשאר מהרוטב המקסיקני וכוסברה.
  2. אופן הגשת המנה :

    1. מסדרים על גבי צלחת את תפו"א מדורה.
    2. מניחים מעל את הבשר המפורק.
    3. מקשטים את המנה עם הבצל סגול וממרחי האיולי שום והצ'יפוטלה "הלמנ'ס".
    4. מגישים בתוספת כרוב כבוש ומלפפון חמוץ.
    5. מסדרים את המנה בצלחת בהתאם לתמונה.

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט