רכיבים
אוסובוקו טלה ברוטב שום ודבש עם ירקות צלויים
−
+
₪0.0
אופן הכנת האוסובוקו:
כתף טלה פרוס עם העצם
/גרם
2.5 ק"ג
0%
טימין טרי
/ק"ג
30.0 גרם
0%
סלרי
/גרם
100.0 גרם
0%
שמן סויה
/גרם
200.0 גרם
0%
ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג
50.0 גרם
0%
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג
300.0 גרם
0%
רוטב שום ודבש קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג
200.0 גרם
0%
בצל
/גרם
300.0 גרם
0%
???
/
0.0
0%
אופן הכנת הירקות הצלויים:
עגבניות שרי
/גרם
500.0 גרם
0%
זוקיני
/גרם
500.0 גרם
0%
שומר
/גרם
500.0 גרם
0%
שיני שום קלופות
/גרם
100.0 גרם
0%
שמן זית
/ק"ג
40.0 גרם
0%
טימין טרי
/ק"ג
20.0 גרם
0%
/
אופן הכנת האוסובוקו:
-
כתף טלה פרוס עם העצם 2.5 ק"ג
-
טימין טרי 30.0 גרם
-
סלרי 100.0 גרם
-
שמן סויה 200.0 גרם
-
ציר בקר במשחה קנור 1 ק"ג 50.0 גרם
-
פולפה - רוטב עגבניות מרוסקות קנור פאוץ' 10 ק"ג 300.0 גרם
-
רוטב שום ודבש קנור מיכל (גלון) 6.2 ק"ג 200.0 גרם
-
בצל 300.0 גרם
-
???
אופן הכנת הירקות הצלויים:
-
עגבניות שרי 500.0 גרם
-
זוקיני 500.0 גרם
-
שומר 500.0 גרם
-
שיני שום קלופות 100.0 גרם
-
שמן זית 40.0 גרם
-
טימין טרי 20.0 גרם