תפריט

רכיבים

+

אופן הכנת המנה:

  • אוסובוקו 5.0 יחידות
  • קמח 100.0 גרם
  • כרישה 150.0 גרם
  • דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 150.0 גרם
  • יין לבן או אדום 300.0 מ"ל
  • שורש סלרי 100.0 גרם
  • בצל 200.0 גרם
  • סלרי 100.0 גרם
  • גזר 150.0 גרם
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר

...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנת המנה:

    • מקמחים את נתחי האוסובוקו ומתבלים במלח ופלפל וצורבים על המחבת עד לסגירת הבשר
    • מעבירים את הבשר הצרוב לגסטרונום
    • מטגנים את כל ירקות השורש עד לקבלת גוון זהוב ומוסיפים את היין, רוטב העגבניות ואבקת הדמי גלאס
    • יוצקים את הרוטב לגסטרונום על הבשר, מכסים ומכניסים לתנור בחום 170 מעלות כשעתיים וחצי
  2. הרכבת מנה בודדת:

    • מזלפים על מחבת שמן זית, מוסיפים מעט שום ואת רוטב האוסובוקו והבשר מעל ומשאירים על הגז כ- 5 דקות
    • מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, מצלחתים ומגישים
    • ניתן לקשט את המנה עם פטרוזיליה מעל
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט