רכיבים
אוסובוקו טלה ברוטב אדום על מצע פסטה
−
+
₪2500.0
אופן הכנת המנה:
אוסובוקו
/יחידות
5.0 יחידות
0%
קמח
/גרם
100.0 גרם
0%
כרישה
/גרם
150.0 גרם
0%
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג
150.0 גרם
0%
יין לבן או אדום
/מ"ל
300.0 מ"ל
0%
שורש סלרי
/גרם
100.0 גרם
0%
בצל
/גרם
200.0 גרם
0%
סלרי
/גרם
100.0 גרם
0%
גזר
/ק"ג
150.0 גרם
0%
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג
/ליטר
2.0 ליטר
0%
/
אופן הכנת המנה:
-
אוסובוקו 5.0 יחידות
-
קמח 100.0 גרם
-
כרישה 150.0 גרם
-
דמי גלאס בסיס לרוטב חום קנור שקית 1 ק"ג 150.0 גרם
-
יין לבן או אדום 300.0 מ"ל
-
שורש סלרי 100.0 גרם
-
בצל 200.0 גרם
-
סלרי 100.0 גרם
-
גזר 150.0 גרם
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר