תפריט

רכיבים

+

הוראות הכנה:

אופן הגשה:

  • קוסקוס דורום קנור 5 ק"ג 2.0 ק"ג
  • פתיתים אפויים עם חיטה מלאה קנור 10 ק"ג 2.0 ק"ג

עם ירקות שורש וסופריטו תפוחי אדמה

...

הוראות הכנה

  1. הוראות הכנה:

    • מטגנים בצל, גזר וסלרי בסיר חם ומוסיפים אץ נוזל הדמי גלאס
    • מתבלים את הנוזל עם תבלינים ועם רוטב היין
    • מווסיפים את השוקיים המבושלות מראש ואת קוביות התפו"א
    • טועמים ומשפרים טעמים
    • מוזגים את התבשיל לגסטרונום 7 וממשיכים את הבישול בחום של 170 מעלו משולב למשך כ-30 דק' עם מכסה פתוח
  2. אופן הגשה:

    • מומלץ להגיש את תבשיל העוף על מצע של פתיתים עם חיטה מלאה או קוסקוס דורום עם קינמון
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט