תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. . חממו את השמן בסיר רחב שוליים, הוסיפו את הבצל וטגנו עד שיזהיב הבצל.
    2. הוסיפו את האטריות וטגנו על להבה גבוהה כ2- דקות עד שינוי צבען, תוך ערבוב מתמיד.
    3. הורידו את הלהבה ללהבה בינונית.
    4. תבלו כורכום, פלפל שחור, מלח והכמון.
    5. הוסיפו את המים הרותחים וערבבו היטב. טעמו ושפרו טעמים לפי הצורך.
    6. הוסיפו את האפונה.
    7. בשלו על להבה נמוכה מאוד עם מכסה סגור כ10-דקות
    8. כבו את הלהבה והמתינו 10 דקות נוספות.
    9. פתחו את המכסה, הפרידו את האטריות בעזרת מזלג או כף, סגרו שוב את המכסה והמתינו עוד 10 דקות
    10. הפרידו שוב את האטריות בעזרת מזלג או כף והגישו.

    צורת הגשה:
     ניתן להגיש את המנה לצד כרעי עוף או פרגיות ולפזר חופן פטרוזילה מעל.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט