תפריט

רכיבים

+

חומרי גלם עבור 10 מנות:

קישוט המנה:

  • כוסברה 300.0 גרם
  • צנונית פרוסה לטבעות 300.0 גרם
  • פטרוזיליה 400.0 גרם
  • סירופ רימונים 400.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. חומרי גלם עבור 10 מנות:

    1. אופן הכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות מכניסים את פילה הדג ל- 10 דקות )במרינדת . רוטב לימון שמן זית לבישול "קנור"(. מעל הדג מוסיפים מלח פלפל גס.
    2.במקביל מחממים את הלחמים. חשוב למרוח את הלחמים בשמן זית, . סומק ואורגנו.
    3.מורחים איולי שום , מסדרים את הירקות ומוסיפים את מיקס העלים . הירוקים, את הצנונים ואת טבעות הצ'ילי החריף.
    4.מומלץ להוסיף שיפקה ומלפפון חמוץ לצד המנה ולזלף מעל המנה סירופ רימונים
    5. מסדרים את המנה בקערה בהתאם לתמונה.
  2. קישוט המנה:

מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט