רכיבים
טרטר בקר וקריספי תפו"א
−
+
₪0.0
אופן הכנת הפאווה:
תפוחי אדמה
/גרם
1.0 ק"ג
0%
קמח תפוחי אדמה
/כפות
2.0 כפות
0%
שמן זית
/כפות
2.0 כפות
0%
דגש מרקי תיבול מרק בטעם עוף קנור שקית 1 ק"ג
/כפות
1.0 כפות
0%
מלח
/כפית
1.0 כפית
0%
פלפל שחור גרוס
/כפית
0.5 כפית
0%
לטרטר בקר:
שייטל טרי
/גרם
300.0 גרם
0%
בצל סגול קצוץ
/גרם
50.0 גרם
0%
עירית קצוצה
/גרם
20.0 גרם
0%
שום טרי קצוץ
/גרם
10.0 גרם
0%
שמן זית
/כפות
20.0 גרם
0%
מלח
/כפית
0.0 גרם
0%
פלפל שחור גרוס
/כפית
0.0 ק"ג
0%
פיצנונית/פילפת לקישוט
/יח'
0.0 יח'
0%
ממרח איולי שום הלמנ'ס דלי 5 ק"ג
/cu
0.0 cu
0%
ממרח צ'יפוטלה מיו הלמנ'ס דלי 4.8 ק"ג
/cu
0.0 cu
0%
/
אופן הכנת הפאווה:
-
תפוחי אדמה 1 ק"ג
-
קמח תפוחי אדמה 2 כפות
-
שמן זית 2 כפות
-
-
מלח 1 כפית
-
פלפל שחור גרוס 0.50 כפית
לטרטר בקר:
-
שייטל טרי 300 גרם
-
בצל סגול קצוץ 50 גרם
-
עירית קצוצה 20 גרם
-
שום טרי קצוץ 10 גרם
-
שמן זית 20 גרם
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
פיצנונית/פילפת לקישוט
-
-