כל שף מתחיל יודע שסכין היא ממש המשך של הזרוע. חשוב שהסכין תהיה חדה כתער ותישאר כזו לאורך זמן. הסכינים היפניות ידועות בחדותן בהשראת חרבות הסמוראים. כבר למעלה מ-30 שנה סכיני גלובל מובילות במטבחים המקצועיים בזכות היותן מותאמות לסטנדרטים היפניים.
מה הפאשלה הגדולה ביותר שקרתה לך במטבח עם סכין? התשובה המקורית ביותר תזכה בסכין יוקרתי מבית GLOBAL במתנה
רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפון שלך?רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר האייפד שלך?רוצה להוסיף קיצור דרך לאתר במכשיר שלך?שלכם Windows התקינו על מכשיר ה
לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לוחצים על כפתור השיתוף לחצו על כפתור השיתוף