רשימת ציוד למטבח המקצועי:
# ציוד ומכשירי אפייה - תנור, כיריים וכד'.
# כיור מפוצל ומתקני הדחת כלים.
# כלי מטבח, סירי בישול ותבניות.
# מתקני שאיבת אוויר/חום ומזגנים.
# ציוד לשמירה על חום וחימום מנות.
# שולחנות עבודה ותחנות עבודה.
# מתקני אחסון לציוד, מנות ומצרכי בסיס.
# מערבלים ומעבדי מזון.
# מתקני תצוגה ושינוע.
# ציוד וחומרי ניקוי, שטיחים מונעי החלקה.
כל טבח ושף עושים את הבחירות והשיקולים המקצועיים והיצירתיים שלהם לגבי הציוד המקיף והציוד הספציפי שאיתו הם מכינים את המנות במטבח המקצועי במסעדה, בית הקפה או בבית מלון. הסגנון, הטעם והתוצרים, מושפעים באופן ישיר מסביבת העבודה הייחודית של כל שף ושף.
יש גם לכם כלים/מתקנים ומכשור שבלעדיהם אתם לא עוברים את הסרביס? שתפו את הרשימה בין קולגות ושתפו את כולם בדברים המיוחדים מהמטבח שלכם.