מטבחי בתי מלון, מסעדות שף, בתי קפה ושירותי הסעדה הנעזרים בשירות של יועץ קולינרי נהנים מגישה לידע נרחב, נסיון מגוון, קשרים בתעשיית המזון והתייעלות בכל מישורי התפעול, השיווק וההצלחה. איך יועץ קולינרי-עסקי מקפיץ את העסק וכיצד תוכלו גם אתם להנות מיועץ צמוד כזה ללא עלות?
אנשי מקצוע מנוסים, שפים ומנהלי מטבח מקצועיים, שחוו סוגי סרביס, מטרות וקהלי יעד שונים, הם המשמשים לרוב כתומכים בעסקי המזון, כל אחד בתחום התמחותו - ניהול העסק עם דגש על הייחודיות שבשוק המזון, שיווק התוצרים/שירות של המטבח המקצועי, קולינריה ישירה, הפעלת הצוות, שירותיות ועוד.
יועץ קולינרי עסקי/אסטרטגי, מסייע לנתח את המצב הקיים, המתחרים והדרך אל היעדים. תחומי האחריות שבהם ניתן הייעוץ והליווי המקצועי:
ניהול שוטף, תכנון מלאים יעיל, רכש ואספקה חכמים, ציוד דרוש, הפעלת כח אדם וגיוסו, שיווק.
מחיר ההצלחה - יועץ קולינרי להגדלת ריווחיות ושרידות עסקית
הצוות המקצועי של יועצים קולינרים מטעמנו, יסייע לכם בקבלת מידע חיוני, בבחירות של ספקים/ציוד ויתווה יחד איתכם תוכנית פעולה רב שנתית בהתחשב בתקציב, קהל היעד והמטרות העסקיות שלכם.
השירות של יועץ עסקי קולינרי ניתן בחינם למסעדות, בתי קפה, מטבחי הסעדה/מלונות וכד', על ידי אושיות מזון וניהול עסקי-מזון, הפועלים בשיתוף עם יוניליוור פודסולושיינס. אנו מפעילים מומחי קולינריה אסטרטגיים למענכם, כדי לעבוד נכון ולהציג התייעלות תוך הגדלת הרווחיות.
את העלויות הגבוהות של יועץ קולינרי-עסקי, תוכלו לחסוך ולהשקיע במקומות נוספים חשובים בעסק שלכם.
מסעדה, בית קפה או שירות קייטרינג בהקמה? עסק קיים שצריך הכוונה?מותג מקוצי שצריך לפרוץ גבולות? אנחנו כאן בשבילכם >>