מבוא ומרכיבים
החל מהמרכיבים והתבלינים הבולטים וכלה בטכניקות הידועות של צלייה וטחינה, שף קויה בGanapati משתף את ההיבטים התרבותיים הייחודיים של המטבח הדרום-הודי.
ציוד מיוחד: מכשיר אידלי ומכשיר אידוי
שף קויה חושף את הציוד האופייני לבישול הדרום-הודי. ראו איך מכינים את המטבח ההודי ולמדו את היסודות להכנת מנות אותנטיות מקראלה.
חלב קוקוס טרי
למדו כיצד להכין חלב קוקוס משלכם באמצעות השלבים הפשוטים הללו. מרכיב יסוד זה יוסיף מתיקות לכל מנה!
מולי סלמון
למדו איך להכין מולי – מנת דגים פיקנטית שמופיעה כמעט בכל תפריט בקראלה. הוסיפו טעמים של דרום הודו לסלמון לקבלת גרסה פיקנטית של הסלמון.
פאריפו ודאי
התענגו על הפריכות עם פאריפו ודאי, מאכל רחוב נפוץ בקראלה שמעורבב עם עדשים ותבלינים ומוגש עם צ'אטני מתוק ודביק.