מבוא
שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל מנה בהשראה דרום אפריקנית ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום.
הרעיון
שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 1 – הכנת המרכיבים
העוגה הפשוטה מלאה מרקמים וטעמים. למדו להכין בסיס ללא חיטה ומוצרי חלב, תוך שימוש במרכיבים כמו גרידת לימון, פיסטוקים, שמן זית ושקדים.
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 2 – מרכיבים
שף מריץ משתף את אחד מהמרכיבים העיקריים של הקינוח – מיץ גויבות. ערבוב גויבה עם הל, וניל, מקלות קינמון ויין Chandon לבן יוצר סירופ ומחית טעימים במיוחד. שלבו זאת עם יוגורט קוקוס ושברי קוקוס צלויים..
עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק חלק 3 – צלחות
שלבו את כל המרכיבים יחד לקבלת מנה העשויה מעוגת ספוג בתוספת סירופ, שברי קוקוס וקצף של יוגורט קוקוס.