לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה

מבוא
הכירו את השפית הראשית, מישל תרון, ממסעדת Hazendal Wine Estate. גלו מה החזון שלה לתוצרת מקומית ולמדו איך להכין שתי מנות טבעוניות טעימות להפליא – פרפה קוקוס ואשחר טבעוני ומתוק ואחריו ניוקי דלעת ואגוזי לוז.

פרפה – חלק 1
למדו איך להכין בצק טבעוני, שמחליף את המרכיבים המסורתיים בחלופות טבעוניות, וקבלו עצות מעולות לגבי זמנים וטמפרטורות לאפייה.

פרפה – חלק 2
הכינו פרלין מאגוזי פקאן, והתחילו בתה רויבוש ולימון. קבלו הנחיות לגבי המרקמים והטמפרטורות המושלמים.

פרפה – חלק 3
ערבבו מחית אשחר עם ריבת קומקווט (תפוז סיני) לפני הבישול, החימום, הקירור וההקפאה ליצירת פרפה קוקוס.

פרפה – חלק 4
שלבו יחד את כל המרכיבים ליצירת קינוח בכמה שכבות עם אבקת צמחים ואינספור טעמים!

ניוקי – חלק 1
למדו איך לרתום את כוחם של הצמחים בעזרת מנת ניוקי. למדו ללוש ולגלגל את הבצק המושלם, לפני העיצוב והאפייה..

ניוקי – חלק 2
הכינו ניוקי פריכים וזהובים לפני הוספת טעמים עונתיים ומלבבים לקבלת מנה סתווית וצבעונית.