
מבוא
שף מריץ ב-Longridge Wine Estate מציג תפריט עשיר בתוצרת עונתית מהגינה האורגנית של המסעדה. למדו לבשל שתי מנות בהשראה דרום אפריקנית – תמנון בגריל ועוגת פולנטה ופיסטוק – והתענגו על המרכיבים הגדלים במקום

הרעיון
שף מריץ משתף את החזון של המסעדה – הרעיון "מהגינה לשולחן" שמספק בישול אורגני בגישת קיימות.

תמנון – חלק 1 – צלייה ובישול
החל מצליית התמנון וכלה בהכנת צ'אטני, שברי קרקר וסלסה – היכנסו לחלק 1.
למדו עצות חשובות לגבי תיבול וצלייה של תמנונים, תוך הכנת תוספות טריות בהשראה עונתית.

תמנון – חלק 2 – צלחות
חלק 2 עוסק בצילחות של כל המרכיבים, החל מבסיס הצ'אטני ועליו התמנון, הסלסה ושברי הקרקר ועם קישוט של נבטי פול.

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 1 – הכנת המרכיבים
העוגה הפשוטה מלאה מרקמים וטעמים. למדו להכין בסיס ללא חיטה ומוצרי חלב, תוך שימוש במרכיבים כמו גרידת לימון, פיסטוקים, שמן זית ושקדים.

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 2 – מרכיבים
שף מריץ משתף את אחד מהמרכיבים העיקריים של הקינוח – מיץ גויבות. ערבוב גויבה עם הל, וניל, מקלות קינמון ויין Chandon לבן יוצר סירופ ומחית טעימים במיוחד. שלבו זאת עם יוגורט קוקוס ושברי קוקוס צלויים..

עוגה טבעונית של פולנטה ופיסטוק – חלק 3 – סידור בצלחת
שלבו את כל המרכיבים יחד לקבלת מנה העשויה מעוגת ספוג בתוספת סירופ, שברי קוקוס וקצף של יוגורט קוקוס.