לצפייה עם כתוביות בעברית, יש ללחוץ על כפתור CC בתחתית נגן הווידאו, לאחר התחלת הצפייה
הכירו את שף ז'אן
שלום! תנו לשף של יוניליוור פודסולושיינס, ז'אן ואן דר וסטהויזן, להציג לכם קורס מבוא מהיר להכנת הציר המושלם, תוך שיתוף הדברים שהוא למד לגבי הכנת צירים במהלך 20 שנות המסע הקולינרי שלו.
הכנת המטבח
כמעט כל מטבח מצויד במרכיבים המתאימים להכנת ציר. גלו במה משתמש שף ז'אן במטבח שלו.
המרכיבים הנכונים
הבינו את ההבדל בין סוגי הצירים ואיך לפתח טעמים.
הכנת המרכיבים
פעלו לפי ההוראות של שף ז'אן כדי לוודא שהמרכיבים יתבשלו באופן אחיד.
טכניקות
למדו למה טמפרטורת המים שבה משתמשים יכולה להשפיע על התוצאה.
הוצאת הקצף
חוץ מלהראות לכם איך להוציא את הקצף מהציר, שף ז'אן משתף הצעות להוספת שכבה של ארציות לצירים.
ציר ירקות
איך להפיק את מלוא הטעם מהירקות במעט מאמץ ככל האפשר? למדו את הטריק של שף ז'אן!
ציר עוף
למדו איך להימנע מציר בשר מר.
סינון הציר
לאחר הבישול של כל ציר, שף ז'אן מסנן אותו כדי להראות את ההבדל בצבע.
הצירים של יוניליוור פודסולושיינס
שף ז'אן מציג את קו המוצרים של קנור מבית יוניליוור פודסולושיינס. המוצרים נהדרים לא רק להכנת צירים אלא גם למגע האחרון במנות או להוספת עומק נוסף של טעמים למנות.