1. הציעו הדרכות לצוות המסעדה
הסבירו לצוות מה קורה ומדוע אתם עושים דברים מסוימים, כדי שאנשים יבינו מה מצופה מהם ומדוע זה חשוב. כשהם יבינו את הסיבות, גם להם יהיה חשוב לחסוך עלויות, וסביר יותר שהם ישקיעו בכך.
2. טפחו גאוות יחידה
צוות שמכבד את ההנהלה יעבוד בצורה פרודוקטיבית ויעילה יותר. הנהלת המסעדה מנהיגה באמצעות דוגמה אישית – הקפידו להעניק הכרה כשהעובדים עושים עבודה טובה וטפחו סביבה המעניקה יחס של הערכה וכבוד.
3. הגבירו מודעות לחיסכון ואת תרומת העובדים לנושא
כדי לצמצם את פחת המזון במסעדה, הכינו רשימה המפרטת את מחירי המרכיבים העיקריים שמתבזבזים באחסון או בהכנות, ואת המחירים של ציוד שמתקלקל או כלים שנשברים. הפכו את הרשימה לשלט ותלו אותו במקומות מרכזיים במטבח היכן שייראה לעיני העובדים.